Conference League

Τσιγγάρας: «Δείξαμε χαρακτήρα στην πίεση, αφιερωμένη στον Μιχαηλίδη η πρόκριση»

Στο χαρακτήρα των παικτών του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Χάρης Τσιγγάρας μετά την πρόκριση του «Δικεφάλου» στα προημιτελικά του Europa Conference League επί της Γάνδης.

Ο Χάρης Τσιγγάρας αφιέρωσε την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης στον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη, στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της Γάνδης και στο πως γνώριζαν πως θα τον αντιμετωπίσουν, στάθηκε στη συμπαράσταση του κόσμου που ακολούθησε την ομάδα στο Βέλγιο και τόνισε πως σιγά σιγά αρχίζει και συνειδητοποιεί τι έχει καταφέρει η ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για τη φανέλα Μιχαηλίδη που φόρεσε στους πανηγυρισμούς: «Η φανέλα είναι για το δωμάτιο μου, για τον αδερφό μου. Εύχομαι να γυρίσει σύντομα κοντά μας. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς, όπως έχω πει και στον ίδιο. Τον περιμένουμε πίσω».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και αν περίμεναν την πίεση που δέχτηκαν: «Δείξαμε χαρακτήρα, δεχτήκαμε πίεση, αλλά τα καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι. Ξέραμε τι σύστημα παίζουν, γνωρίζαμε πως θέλουν τη νίκη. Δεχτήκαμε πολύ πίες, αλλά το κρατήσαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι.

Αναφορικά με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο Βέλγιο: «Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα για τον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα. Τους ευχαριστούμε, χαιρόμαστε να τους έχουμε στο πλευρό μας».

Για την πρόκριση και αν έχει κατανοήσει τι συμβαίνει: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχουμε κάνει. Αρχίζω και το συνειδητοποιώ σιγά σιγά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x